Termeni si Conditii

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, HR TIME S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Queen Mary Business Center, Blvd. Regina Maria, Nr.32, Sector 4,  inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/5459/2014, C.I.F. 33140450, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopul specificat, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Datele sunt prelucrate in scopuri de selectie si plasare forta de munca precum si in scopuri de reclama, marketing si publicitate.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele dumneavoastra personale, acestea urmand sa fie folosite in scopuri de selectie si plasare forta de munca si in scopuri de reclama, marketing si publicitate. Refuzul dumneavoastra determina neutilizarea datelor pe care ni le-ati furnizat.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii lor de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, partenerii contractuali ai operatorului, angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate, agentii de selectie si plasare a fortei de munca.

In paginile unde va cerem informatii personale, va exista si un link (o legatura) prin intermediul caruia veti fi intrebat(a):

„Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de HR TIME®?

DA                                                             NU  ”.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare) si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti, in mod gratuit si fara nicio justificare, prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la S.C. HR TIME S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Queen Mary Business Center, Blvd. Regina Maria, Nr.32, Sector 4 sau prin intermediul site-ului hrtime.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele dintre aceste date despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, prin una din modalitatile enumerate mai sus.