Consultanta

1

Pasul 1

Ne cunoastem si construim relatia de consiliere.
2

Pasul 2

Identificam talentele si abilitatile tale.
3

Pasul 3

Construim un CV atractiv, facem simulari de interviu.
4

Pasul 4

Alegem posibilitatile de cariera potrivite.
5

Pasul 5

Stabilim obiective SMART pe care le indeplinim!
Esti la inceputul drumului in viata profesionala? Vrei sa iti gasesti calea potrivita? Sau poate vrei sa faci o schimbare in cariera?

Studiile spun ca pentru a alege o cariera potrivita si mai apoi pentru a avea succes este important sa cunosti unde esti, ce vrei sa realizezi si care sunt pasii pentru drumul intre cele doua puncte.

Cunoscandu-te mai bine poti performa mai bine si poti dezvolta potentialul din tine!

Pentru a descoperi aceste lucruri este util sa folosesti experienta, cunostintele, abilitatile si tehnicile unui expert in resurse umane!

Majoritatea persoanelor care fac acest pas impreuna cu un consultant in consiliere vocationala sau in cariera, isi imbunatatesc vizibil performantele si incep sa obtina rezultate din ce in ce mai bune.

Suntem o firma de resurse umane cu o echipa de experti pe consiliere vocationala si consiliere in cariera. Te asiguram de dedicarea noastra; intr-o relatie de parteneriat vom parcurge impreuna drumul catre un job in care sa te regasesti cat mai mult si astfel sa ai o cariera de succes!

Formular de contact

Scopul nostru principal este sa creem proiecte de succes pentru toti clientii nostri, indiferent ca isi cauta startul in cariera (elevi , liceeni in anii terminali, studenti) sau sunt angajati care isi doresc alt drum.

Conform noilor reglementari europene (GDPR) intrate in vigoare incepand cu data de 25 Mai 2018, inainte de a trimite orice documente sau informatii prin intermediul formularului de contact va rugam sa ne dati acordul Dvs. explicit privind prelucrarea datelor cu caracter personal (informatii din formularul de contact, date din CV-ul Dvs. sau alte documente). Politica de confidentialitate o gasiti AICI.

Vă rugăm să dați click pe unul din butoanele de mai jos, în funcție de opțiunea Dvs:

Da, doresc sa pastram legatura si sa fiu informat/a in continuare cu privire la activitatile HR TIME ®Nu doresc sa fiu informat/a cu privire la activitatile HR TIME ®, ci doar pentru indeplinirea scopului acestui mesaj