• Lucram cu firma HR TIME® in cadrul proiectelor de recrutare si selectie si am descoperit in aceasta companie un partener de incredere, implicat, dedicat si perseverent in atingerea obiectivelor stabilite. Apeland la specialistii HR TIME® am primit servicii profesioniste, echipa dand dovada de flexibilitate in abordare si de deschidere pentru gasirea unor solutii avantajoase si potrivite fiecarui proiect in parte!

  George Chirita
  Director General Happy Credit
 • Am cunoscut-o pe Adina in anul 2008; este una dintre persoanele cele mai profesioniste cu care am lucrat. Are expertiza in domeniul HR, atitudinea pozitiva si orientarea catre rezultate sunt doua abilitati importante care ii definesc caracterul. Este o persoana orientata care oameni si are un puternic simt al realitatii. Poti conta pe profesionalismul ei de fiecare data; este calma, increzatoare, intotdeauna gata sa gaseasca solutiile corecte. O recomand cu incredere pe Adina ca un partener valoros de afaceri, coleg sau manager!

  Sorina Donisa
  CEO APT Resources & Services
 • O cunosc pe Adina din anul 2000. Adina a fost unul dintre clientii mei favoriti, fiind foarte suportiva, responsabila si deschisa ideilor noi. Ca si client, mi-a oferit intotdeauna obiective detaliate pentru programele de training pe care le-am organizat. O recomand pe Adina ca un partener de afaceri loial si onest.

  Elena Calin
  CEO Customer Focus

Formular de contact

Asteptam mesajele, intrebarile tale pentru a-ti putea oferi consiliere personalizata.