• Am lucrat cu firma HR TIME® în cadrul proiectelor de recrutare și selecție, și am descoperit în această companie un partener de încredere, implicat, dedicat și perseverent în atingerea obiectivelor stabilite. Apelând la specialiștii HR TIME ®  am primit servicii profesioniste, echipa dând dovadă de flexibilitate în abordare și de deschidere pentru găsirea unor soluții avantajoase și potrivite fiecărui proiect în parte!
  George CHIRIȚĂ
  Director General, Happy Credit
 • O colaborare excelentă cu o echipă de profesioniști în adevăratul sens al cuvântului! Vă mulțumesc!
  Alexandra COPACI
  Director General, Aviance Travel
 • Sunt foarte încântată să am HR TIME® ca partener de recrutare încă de acum patru ani! În mod special, apreciez oportunitatea de a lucra direct cu managementul firmei, care a condus cu înalt profesionalism toate proiectele noastre împreuna cu echipa sa. Întotdeauna a existat receptivitate și atenție pentru nevoile noastre, eficiență în îndeplinirea, cu pricepere și creativitate, a acestora, ajutându-ne să ne atingem obiectivele. Răspunsul rapid la solicitările urgente a făcut ca HR TIME ® să devină un partener de încredere, de care orice client ar dori să beneficieze. Echipa HR TIME ® a reușit întotdeauna să găsească o cale de a ne îndeplini așteptările. Pe lângă abordarea eficientă și profesionistă pe care o primim, am respectat întotdeauna încrederea pe care am construit-o împreună și am menținut-o, precum și integritatea echipei!
  Maja MILICEVIC
  HR Director SEE, OMYA Group

Formular de contact

Asteptam mesajele, intrebarile tale pentru a-ti putea oferi consiliere personalizata.

Conform noilor reglementari europene (GDPR) intrate in vigoare incepand cu data de 25 Mai 2018, inainte de a trimite orice documente sau informatii prin intermediul formularului de contact va rugam sa ne dati acordul Dvs. explicit privind prelucrarea datelor cu caracter personal (informatii din formularul de contact, date din CV-ul Dvs. sau alte documente). Politica de confidentialitate o gasiti AICI.

Vă rugăm să dați click pe unul din butoanele de mai jos, în funcție de opțiunea Dvs:

Da, doresc sa pastram legatura si sa fiu informat/a in continuare cu privire la activitatile HR TIME ®Nu doresc sa fiu informat/a cu privire la activitatile HR TIME ®, ci doar pentru indeplinirea scopului acestui mesaj