Recrutare / Executive Search

Vreti sa aveti acces la candidati valorosi, evaluati, testati si sa va dedicati timpul numai candidatilor finali si apoi ofertarii si integrarii in activitate a celor mai performanti?
Vreti sa angajati in compania dumneavoastra acei candidati cheie, cei care va vor aduce cele mai bune rezultate?
Una dintre provocarile des intalnite in companii in ceea ce priveste activitatea de recrutare si selectie resurse umane este legata de timpul petrecut in procesele de recrutare/executive search, timp care poate fi folosit mult mai productiv pentru business!

Aceasta provocare este reala si se intampla asa pentru ca:
Solutia este, de fiecare data, colaborarea cu o firma de recrutare personal, iar beneficiile pe care le puteti accesa constau in:

Optimizarea timpului alocat acestui proces si prin urmare, folosirea lui mult mai profitabil in scopuri de business

Plus valoarea pe care o adauga experienta si competentele pe care le punem la dispozitia dvs.

Tehnicile si intrumentele folosite sunt testate in zeci de ani de lucru in recrutare si selectie / executive search


Formular de contact

Asteptam mesajele, intrebarile tale pentru a-ti putea oferi consiliere personalizata.

Conform noilor reglementari europene (GDPR) intrate in vigoare incepand cu data de 25 Mai 2018, inainte de a trimite orice documente sau informatii prin intermediul formularului de contact va rugam sa ne dati acordul Dvs. explicit privind prelucrarea datelor cu caracter personal (informatii din formularul de contact, date din CV-ul Dvs. sau alte documente). Politica de confidentialitate o gasiti AICI.

Vă rugăm să dați click pe unul din butoanele de mai jos, în funcție de opțiunea Dvs:

Da, doresc sa pastram legatura si sa fiu informat/a in continuare cu privire la activitatile HR TIME ®Nu doresc sa fiu informat/a cu privire la activitatile HR TIME ®, ci doar pentru indeplinirea scopului acestui mesaj