HR Outsourcing

Seriozitatea ne caracterizeaza, ne implicam si ne asumam deciziile luate!

HR onsite - suntem alaturi de clientii nostri, garantam rezultate si termene indeplinite!

Activam in industria de consultanta resurse umane punand in beneficiul clientilor nostri expertiza extinsa practica si teoretica pe care o detin membrii echipei HR TIME®, venim in intampinarea clientilor nostri cu un pachet de servicii prestate direct la sediul acestora.

HR Outsourcing inseamna servicii HR onsite - suntem alaturi de clientii nostri, garantam rezultate si termene indeplinite!

Va doriti calitate si conformitate in administrarea dosarelor de personal, doriti sa aveti fise de post, regulament intern si evaluari in limitele legale si care sa sustina, in acelasi timp, dezvoltarea companiei si a angajatilor dumneavoastra?

Cum procedam?

Incepem cu un audit gratuit al dosarelor de personal si al documentelor obligatorii in orice departament de resurse umane, apoi continuam stabilind impreuna cu dumneavoastra, clientul nostru, masurile de luat pentru atingerea cu succes a obiectivului comun de asigurare a conformitatii cu Codul Muncii, celelalte legi si reglementari in domeniul resurselor umane.

Continuam folosind experienta echipei noastre si a partenerilor cu care colaboram (avocat dreptul muncii, consultanti salarizare specializati, consultanti recrutare si selectie resurse umane) in folosul fiecarui client in parte. Pentru ca fiecare companie este diferita, fiecare client este unic in abordarea noastra ca firma de consultanta resurse umane.

Prin ce ne diferentiem de competitie?

Promisiuni corecte;

Asteptari setate realist si indeplinite la timp;

Calitatea serviciilor;

Dedicare si seriozitate, ne implicam si ne asumam deciziile luate;

De ce sa nu valorizati beneficiile colaborarii cu intreaga echipa de specialisti ai HR TIME® ca firma de resurse umane?

Formular de contact